Mališane obradovao “Vitaminkin” džem od šumskog voća

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.03.2018. 08:37

Predstavnici banjalučke kompanije “Vitaminka” poklonili su značajne količine džema od šumskog voća mališanima koji borave u vrtiću “Larisa Šugić” u Kotor Varoš

Predstavnici “Vitaminke” posjetili su vrtić u okviru promocije svog novog proizvoda – džem od šumskog voća, i s ciljem razvijanja svijesti o domaćoj proizvodnji i kvalitetnim proizvodima.

Džem od šumskog voća – malina, borovnica, crna ribizla i ogrozd pakovan je u staklenu ambalažu, pasterizovan je i ne sadrži konzervanse.

“Drugarima iz vrtića predložili smo da u toku svojih redovnih aktivnosti, nacrtaju prijedlog dizajna i prijedlog naziva novog proizvoda, kako bi imali podatke kako nas `vidi` naša najmlađa populacija“, poručili su iz “Vitaminke”.

Vršilac dužnosti direktora kotorvaroškog vrtića Mladen Tepić zahvalio je u ime djece, roditelja i zaposlenih u vrtiću predstavnicima “Vitaminke” na poklonima, uz želju da saradnja bude nastavljena i u narednom periodu.

Izvor: OpštinaKotorVaroš.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…