Mališani posjetili pozorište

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.05.2018. 08:49

Mališani iz dječijeg vrtića ´Larisa Šugić´ sa vaspitačima i zaposlenima posjetili su pozorište u Banja Luci gdje su gledali predstavu "Pipi Duga Čarapa" u izvedbi DIS - pozorišta mladih iz Banja Luke.

Nakon odgledane predstave zajedno su prošetali parkom "Dr Mladen Stojanović" gdje su se zabavljali uz sadržaje za djecu. Istovremeno u prostorijama vrtića odigrana je predstava za drugare iz jasličkih grupa koju je izveo klovn "Fazonko".

"Fazonko" će 24. maja izvesti predstavu za drugare koji pohađaju Program pripreme pred polazak u školu koju vrtić organizuje zajedno sa Centrom za kulturu, sport i informisanje sa početkom u 17:00 časova.

Izvor: KVdanas.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…