Mališani u ´Kući radosti´ dobili poklone

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.10.2017. 11:37

Mališani u ´Kući radosti´ povodoom Nedjelje djeteta obradovani su poklonima.

Članice aktiva žena SDS-a su od funkcionera, odbornika i članova stranke prikupile određena sredstva kako bi organizovale humanitarnu akciju a ove godine su odlučile da korisnicima usluga "Kuće radosti" izmame osmjehe na lice.

"Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija SDS-a. Djeci smo poklonili školski pribor, kao i materijal koji im je potreban za bolji rad i bolje savladavanje radionica", rekla je predsjednica Aktiva žena, Biljana Lukić.

Roditelji su bili prijatno iznenađeni posjetom i imali samo riječi hvale ističući da im je svaka vrsta pomoći dobro došla te se nadaju da će ova akcija biti za primjer ostalima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…