Maslovare: Obilježen Dan OŠ „Petar Petrović Njegoš“, Jelena Stojanović učenik generacije

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.05.2016. 23:03

OŠ „Petar Petrović Njegoš“ Maslovare je juče na svetog Ćirila i Metodija obilježila Dan škole.

Tim povodom organizovana su sportska takmičenja, kulturno umjetnički program i održana je svečana sjednica kolektiva na kojoj su zaslužnim radnicima dodijeljene nagrade i priznanja.

-Zahvaljujući timskom radu svaki radnik u ovoj školi ima svoju ulogu i doprinosi ostvarivanju uspješnih rezultata.U saradnji sa oranizacijom ”Vorld Vižn” i lokalnim privrednicima realizovano je nekoliko projekata. Ponosna sam što sam dio ovog kolektiva , koji ima svoju dušu i predstavlja veliko bogatstvo – istakla je direktor škole Snježana Župljanin.

Za ostvarene rezultate učenika na takmičenjima nagrađeni su nastavnici Mladenko Stojanović, Srećko Gavranić, Miroslav Šubara, Vesna Kljajić, Aleksandra Kragić, Novo Borić, Stanka Vidović i Jelena Prpić.

Radnici Dragan Đukić, Jovana Janković, Radmila Vekić, Novo Borić, Nenad Čupić i Branislava Vučenović su za ostvarene rezultate u predhodnoj godini dobili priznanja. Dodijeljena su priznanja i Miroslavu Malijeviću , direktoru Kompanije „Fagus“ i načelniku Odjeljenja za privredu
i društvene djelatnosti Radislavu Petrušiću.

Među deset kandidata na svečanosti je za učenika generacije proglašena Jelena Stojanović.

Predajući nagradu direktorica škole je saopštila da će Kompanija „Fagus“ dodijeliti Jeleni stipendiju za nastavak školovanja.

-Veoma sam sretna što sam proglašena za učenika generacije. Planiram nastaviti školovanje u medicinskoj školi – opšti smjer. Zahvaljujem se Kompaniji „Fagus“ koja će mi obezbijediti stipendiju – rekla je Jelena.

Roditelji Dragana i Darko su rekli da ne mogu opisati zadovoljstvo koje osjećaju proglašenjem Jelene za učenika generacije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…