Memorijalni šahovski turnir ´Milenko Bilbija´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.02.2017. 16:24

Šahovski klub ´Kotor Varoš´ obavlja uspješno pripreme za četrnaesti šahovski memorijalni turnir ´Milenko Bilbija´, koji će biti održan u nedjelju , 05. marta 2017. godine. Po riječima predsjednika kluba Sergeja Molčanova, memorijal se organizuje u okviru gajenja uspomene na dugogodišnjeg člana kluba i kapitena seniorske ekipe koja se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske.

„Milenko je bio veliki zaljubljenik u šahovsku igru, do posljednjeg dana svoga života je učestvovao na svim našim turnirima“, istakao je Molčanov.

Očekuje se da će na predstojećem memorijalu učestvovati veliki broj šahista iz Kotor Varoša, Kneževa, Čelinca i Banja Luke. Pored nagrada i diploma, koje će dobiti učesnici od prvog do trećeg mjesta, biće nagrađen i najbolji omladinac. Organizovanju memorijala će i ove godine pružiti pomoć Sindikalna organizacija SŠC „Nikola Tesla“ i knjigovodstveni servis „Blagojević“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…