Mihael Modić prelazi u banjalučki Borac

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.03.2018. 08:03

Novi fudbaler banjalučkog Borca uskoro će postati Mihael Modić rođen u Kotor Varošu prije 20 godina, i igrač koji je ponikao u kotorvaroškoj Mladosti i prošao sve selekcije Milana.

Bivši član mlađih selekcija italijanskog Milana trenutno je bez kluba, što su iskoristili Banjalučani i s njim postigli dogovor.

– Sve je dogovoreno, a u idućih nekoliko dana očekujem da potpišemo ugovor. Radi se o mladom, talentovanom i školovanom igraču – rekao je potpredsjednik Borca Vico Zeljković.

Za Borac bi Mihael trebao debitovati već protiv Viteza, ili najkasnije u duelu sa GOŠK-om.

Zanimljivo je da je stariji brat Mihaela, Andrej (22) ove zime iz Milana završio u BiH, ali u redovima sarajevskog Željezničara, za kojeg još uvijek čeka debi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…