Mijić napustio Ujedinjenu Srpsku i postao nezavisni odbornik

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.12.2017. 15:42

Dragan Mijić, odbornik u SO Kotor Varoš, koji je izabran sa liste SRS – Srpska u sigurne ruke na prethodnim lokalnim izborima, izašao je danas iz tog Kluba i ubuduće će djelovati kao nezavisni odbornik. Mijić je bio potpredsjednik OO Ujedinjene Srpske u Kotor Varošu.

On nije želio da govori o razlozima zbog kojih je napustio Ujedinjenu Srpsku, niti o spekulacijama da će se pridružiti DNS-u.

Lista “SRS – Srpska u sigurne ruke”, odnosno Ujedinjena Srpska pala je na samo jednog odbornika u Skupštini opštine Kotor Varoš – Slavka Đukića, koji je i predsjednik Opštinskog odbora te stranke.

– Zahvaljujem se Mijiću na dosadašnjoj saradnji i želim mu sreću u budućem političkom djelovanju, a posebno svako dobro u privatnom i porodičnom životu. To je njegova odluka, donesena usljed određenih okolnosti na koje niko iz Ujedinjene Srpske nije mogao uticati. Život je pred nama pun turbulencija i preokreta i u vremenima koja dolaze sve je moguće – rekao je Đukić za jedan kotorvaroški portal.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…