Mikić novi trener RK Borac M:tel-a

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.11.2018. 09:18

Bivši rukometaš i trener mlađih kategorija Rukometnog kluba Borac, te sportski direktor ovog kluba Mirko Mikić, imenovan je za novog trenera RK Borac M:tel nakon što je sa te pozicije zbog lošeg starta u novoj sezoni Premijer lige BiH smijenjen Bojan Unčanin. Mirko Mikić je svoje prve rukometne korake napravio baš u Kotor Varošu.

Članovi Upravnog odbora Borca M:tel su na sinoćnjoj sjednici jednoglasno smjenili Unčanina i kao prelazno riješenje imenovali Mikića.

– Borac M:tel želi da se zahvali Unčaninu na dosadašnjoj saradnji i ostvarenim rezultatima i poželi mu mnogo sreće u nastavku karijere – saopšteno je iz Borac M:tela.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…