Miladin Gavrić pobjednik šahovskog turnira ”Milenko Bilbija”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.03.2016. 21:41

Miladin Gavrić iz Banjaluke pobjednik je 13. Memorijalnog šahovskog turnira “Milenko Bilbija” koji je održan u Kotor Varošu.

Drugo mjesto pripalo je Zoranu Đuriću iz Kneževa, a treće Slobodanu Tešiću iz Kotor Varoša.

Na turniru, koji je organizovao Šahovski klub “Kotor Varoš” u znak sjećanja na svog dugogodišnjeg člana, učestvovalo je 38 takmičara iz Kneževa, Čelinca, Banjaluke i Kotor Varoša.

Povlačenjem prvog poteza u partiji Sergej Molčanov – Draže Obradović turnir je otvorila Milenkova supruga Mira, koja je i predala nagrade najuspješnijim učesnicima.

Nagrađeni su i najbolji omladinac Dragan Stanković iz Maslovara i najmlađi učesnik Matej Marjanović iz Banjaluke.

Održavanje turnira pomogli su sindikat Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” i privrednici Milovan Đekanović i Slobodan Blagojević.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…