Milan Gajanin osvojio 2. mjesto na Prvenstvu BiH u karateu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.05.2017. 10:36

U organizaciji Karate saveza BiH, KK „Romanija“ i Karate saveza Republike Srpske u subotu, 29. aprila je u SPC „Peki“ u Palama održano Prvenstvo Bosne i Hercegovine u karateu. Takmičenje je održano za djecu uzrasta od 8 do 14 godina i ove godine je okupilo preko 772 takmičara iz 100 karate klubova BiH. Naš takmičar Milan Gajanin, član karate kluba "Ipon" Kotor Varoš, osvojio je 2. mjesto u svojoj kategoriji.

Sportski direktor Karate saveza BiH Rajko Radonjić rekao je novinarima da će postignuti rezultati biti kriterijumski za izbor reprezentacije BiH na Balkanskom prvenstvu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…