Miodrag Mišo Petrović napustio KP ´Bobas´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.02.2017. 19:38

Miodrag Mišo Petrović povukao se sa pozicije tehničkog direktora u Komunalnom preduzeću “Bobas”, iako je nedavno imenovan na funkciju u “Bobasu” zajedno sa sadašnjim direktorom tog preduzeća Slobodanom Jurićem. Petrović prelazi u opštinu na mjesto šefa Odsjeka za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Kotor Varoš umjesto Milenka Đurića.

– U prošlom sazivu Skupštine opštine bio sam jedan od odbornika koji se najviše bavio radom Odsjeka za inspekcijske poslove i komunalnu policiju. Ne mogu reći da su loše radili, ali smatram da je sve moguće podići na viši nivo i da efikasnost može biti bolja.– rekao je Petrović.

Nadajući se podršci ostalih opštinskih organa i građana koje je posebno poziviva na saradnju Petrović naglašava da će u najkraćem roku napraviti plan unaprijeđenja rada. 

Prethodno je u KP ´Bobas´ nova uprava saopštila da se preduzeće nalazi u katastrofalnom stanju, sa dugom od oko 200 000 KM. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…