Miroslav Malijević: ”Fagus grupa” poklanja kolica trojkama iz Vrbanjaca

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.07.2017. 14:29

”Fagus grupa” pokloniće kolica za trojke porodici Nenada i Draženke Komljenović iz Vrbanjaca, koja je odnedavno bogatija za prve trojke u kotorvaroškom kraju: malene Nikolu, Nikolinu i Novaka.

”Čim smo čuli za tu vijest odlučili smo da učestvujemo u sreći roditelja iz Vrbanjaca, koji su dobili tri prelijepe bebe. Ovo je za nas najljepša vijest iz Kotor Varoša i neizmjerno smo srećni što je naš grad dobio prve trojke”, kaže za ”Glas Kotor Varoša” Miroslav Malijević, prvi čovjek ”Fagus grupe”.

On je istakao kako mu je želja da  Nikolu, Nikolinu i Novaka prate zdravlje i sreća, dodajući kako se nada da će prve kotorvaroške trojke biti ponos svojih roditelja, ali i mjesta u kom žive.

”Od jutros smo, nakon razgovora sa članovima porodice Komljenović,  u potrazi za kolicima za trojke, uspjeli smo da ih pronađemo  i u ponedeljak ćemo izvršiti narudžbu”, dodao je Miroslav Malijević.

Podsjećamo, lijepa vijest nedavno se proširila Vrbanjcima i kotorvaroškim krajem – rođene su prve trojke u našoj opštini.

Roditelji trogodišnjeg dječaka Stefana, Nenad i Draženka Komljenović proširili su svoju porodicu sa tri nova člana.

– Bilo je nevjerovatno kada smo saznali da smo moj Nenad i ja na putu da postanemo roditelji trojki. Pesrećni smo i ovo su druge trojke u mojoj porodici, a prve koliko ja znam u Kotor Varošu. Kćerka od majkinog strica rodila je u Njemačkoj prije tridesetak godina dva sina i kćerku. Sudbina je htjela da našu porodicu i ja obradujem trojkama – počinje priču ponosna majka Draženka.

Ona je na svijet donijela prvo Nikolu, koji je bio težak 1.330 grama, zatim je rođena Nikolina teška 1.660 i kao najmlađi Novak sa 1.100 grama. Bebe i majka su u srijedu izašle iz bolnice nakon što su ljekari utvrdili da su potpuno zdrave.

– Puno mi je srce kada ih onako malene pogledam i nemam riječi kojima bih opisala sreću koja je zadesila našu porodicu kada su moji mališani došli na svijet – priča u dahu Draženka.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…