Miroslav Sakan pronašao i vratio novčanik sa 800 eura i 130 maraka svom sugrađaninu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2016. 16:26

Miroslav Sakan iz Vrbanjaca u subotu je ispred kotorvaroške pekare Obeliks pronašao novčanik u kojem se pored ličnih dokumenata nalazilo i 800 eura i 130 maraka. Pošteni pronalazač je novčanik sa dokumentima i novcem odmah odnio u Policijsku stanicu Kotor Varoš i vlasnik je brzo pronađen zahvaljujući dokumentima koji su se nalazili u novčaniku.

Vlasnik izgubljenog novčanika Dragan Tešić (Papin) iz Kotor Varoša zahvalio se poštenom pronalazaču i nagradio ga za ovo nesvakidašnje djelo. 
Miroslav nenaviknut na publicitet i smatra da o tome što je pronašao i vratio novac nije ni trebalo pisati.

„Mislim da nisam uradio ništa posebno. Postupio sam po savjesti, jer smatarm da je takav postupak jedino ispravan. Nema novca koji može da plati moj duševni mir“, rekao je skromno Miroslav.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…