Mlađani kotorvaroški fudbaleri na kampu u Laktašima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.08.2017. 15:38

Mladi fudbaleri iz Kotor Varoša učestvuju u radu kampa Partizana u Laktašima gdje će imati priliku da svoj talenat i fudbalsko umijeće demonstriraju predstavnicima slavnog beogradskog kluba.

Ljetni kamp je počeo danas i trajaće do 26. avgusta.

Mladi fudbaleri imaće priliku da na sebe skrenu pažnju stručnjaka i nauče kako da unaprijede fudbalske vještine i trening.

Crno-bijeli dres zadužili su Mateja Prole, Danilo Vučenović, Vuk Ćorić, Marko Stojanović Todor Čolić, David Savić i Siniša Vuković iz Kotor Varoša.

U okviru promocije kampa organizatori su nedavno posjetili Kotor Varoš i predstavili ga trenerima i fudbalerima uz poziv da im se pridruže u Laktašima.

Organizatori kampa su prepoznali Kotor Varoš kao sredinu koja je iznjedrila veliki broj uspješnih fudbalera.

Pravo učešća u kampu imaju djeca rođena od 2002. do 2009. godine i ovo je sjajna prilika za njihov napredak i razvoj sa vrhunskim stručnjacima, ali i da pokažu svoj talenat.

Kamp će biti održan na četiri lokacije – Glamočani, Aleksandrovac, Trn i Milosavci. Partizan identična okupljanja mladih fudbalera organizuje u Srbiji, Sloveniji i na Jahorini.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…