Mladen Ivanić primio azerbejdžansku delegaciju Fondacije ´Hajdar Alijev´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.03.2017. 11:07

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić primio je delegaciju Fondacije ´Hajdar Alijev´, koja je na njegovu inicijativu donirala sredstva za izgradnju novog bloka Doma zdravlja ´Sveti Pantelejmon´ u Kotor Varoši.

Iz Predsjedništva BiH saopšteno je da su se Ivanić i izvršni direktor fondacije Anar Alakbarov saglasili da je ovaj projekat u Kotor Varoši od izuzetnog značaja za lokalnu zajednicu. 

Ivanić je zahvalio za značajnu podršku BiH od fondacije i Azerbejdžana. 

Polaganjem kamena temeljca obilježen je početak radova na izgradnji novog bloka Doma zdravlja "Sveti Pantelejmon", a očekuje se da će radovi biti završeni u decembru. 

"Hajdar Alijev" fondacija je dosad BiH donirala sredstva za izgradnju "Parka prijateljstva" u Sarajevu, kao i za obnavljanje "Centra za slijepu i slavobidu djecu i omladinu" u Sarajevu. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…