Mladi članovi ŠK „Kotor Varoš“ učestvovali na Vidovdanskom turniru

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.06.2016. 17:05

Na Vidovdanskom šahovskom turniru mladih „Banjaluka 2016“ koji je održan u organizaciji OŠK „Mala rokada“ i OŠ „Georgi Stojkov Rakovski“ učestvovala su četiri člana ŠK „Kotor Varoš“, koje je predvodio predsjednik kluba Sergej Molčanov.

U starosnoj kategoriji dječaka od šestog do devetog razreda u kojoj se takmičilo 22 igrača član ŠK „Kotor Varoš“ Dragan Stanković, učenik OŠ „Petar Petrović Njegoš“ Maslovare je sa pet poena osvojio drugo mjesto.

Ostali mladi kotorvaroški šahisti, koji su nastupili u istoj starosnoj kategoriji – Andrej Trifunović i Miroslav Božić, učenici OŠ „Sveti Sava“ Kotor Varoš i Anes Trgalović, učenik OŠ „Petar Kočić“ Šiprage su se plasirali u donjem dijelu tabele.

„ŠK „Kotor Varoš“ nastavlja aktivnost na popularizaciji šaha među mladima. Učešćem na turnirima naši mladi članovi stiču dragocjena iskustva, pa se nadamo da u narednom periodu neće izostati rezultati“, istakao je Molčanov.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…