Mladi socijaldemokrati dobili novog predsjednika

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.07.2017. 15:14

Saboru Mladih socijaldemokrata na Jahorini ove godine prisustvovalo je 327 delegata koji su za novog predsjednika izabrali Denisa Šulića. Među delegatima su se našli članovi SNSD-a iz Kotor Varoša, Marinko Škrbić, Predrag Kušljić i Srećko Bibić.

Šulić je nakon izbora rekao je da je na novoj generaciji da nastavi putem kojim su išli njihovi prethodnici.

– Na nama je da širimo organizaciju i uključujemo nove obrazovane ljude – naveo je Šulić i istakao da je sabor pokazao snagu mladih SNSD-a.

Osim predsjednika, izabrani su Glavni odbor, Predsjedništvo, potpredsjednik, zamjenik predsjednika, generalni sekretar i sekretar Mladih socijaldemokrata. Saboru je prisustvovao i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, koji je ocijeno da je ovo bila manifestacija jedinstva, odlučnosti i energije koju nosi mladost.

"Јedinstvo se ogleda u činjenici da smo, i pored veoma zahtjevnog postupka izbora kandidata, imali po jednog kandidata za predsjednika, zamjenika, generalnog sekretara", istakao je Dodik.

Dodik je novinarima rekao da SNSD pokušava da na izbornim listama ima što više mladih kandidata.

"Možemo da se pohvalimo da iz redova MSD-a imamo načelnike Srebrenice i Vukosavlja, a i Darko Tomaš je tek izašao iz mladih", podsjetio je Dodik i dodao da SNSD ima najveći broj mladih na odborničkim mjestima u Republici Srpskoj, možda više nego što neke stranke uopšte imaju odbornika.

Dodik je ponovio da SNSD na narednim izborima želi da ostvari dobar rezultat.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…