Mladost cilja „tri od tri“ u gostima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.09.2016. 11:12

Fudbaleri kotorvaroške Mladosti u subotu 10. septembra na gostujućem terenu u Kneževu od 16:30 u derbiju 5. kola Regionalne lige RS – grupa Zapad, igraju utakmicu sa FK Progres koji se trenutno nalazi na liderskoj poziciji sa deset osvojenih bodova, bod više od Mladosti.

Mladostaši ambiciozno ulaze u ovaj duel, imajući u vidu činjenicu da su se sa prethodna dva gostovanja u Banjaluci vratili sa 6 osvojenih bodova, (Lauš 0:2, Naprijed 0:1), te da da imaju obavezu da se iskupe za kiks iz prethodnog kola kada su u šokantnoj završnici ostali bez bodova na svom stadionu u utakmici protiv Sloge Dipo iz Gornjih Podgradaca. Mladost se nakon 4 odigrana kola, nalazi na 3 mjestu prvenstve tabele sa 9 osvojenih bodova.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…