Mladost pobijedila Čelinac

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.10.2017. 10:18

Pogotkom Nasmira Hibića Mladost je danas sa 1:0 slavila u komšijskom derbi meču osmog kola Regionalne lige RS – grupa Zapad, pobjedivši na svom terenu ekipu Čelinca.

Čelinčani su se predstavili u dobrom svijetlu, u veoma otvorenoj i fer utakmici domaći su ipak za nijansu bili bolji i došli do kote od 12 osvojenih bodova i petog mjesta na tabeli.

Trenutak odluke se dogodio u 24. minutu kada su Hibić i Đukić razmjenili u šesnaestercu gostiju dupli pas, izbacili su na taj način kompletnu odbranu gostiju, a onda je Hibić u maniru rasnog strijelca poslao loptu iza leđa nemoćnog Milanovića za konačnih 1:0.

U narednom devetom kolu, idućeg vikenda Mladost putuje u Saničane gdje će se sastati sa domaćom Slogom.

Stadion: FK Mladost, Gledalaca: 100, Sudija: Aleksandar Jevtić, Pomoćnici: Milan Gvozden i Mladen Stupar (svi iz Prijedora), Delegat: Vladimir Lazić (Prijedor), Strijelac: Hibić 24.min (Mladost), Žuti kartoni: Vučenović, Tepić (Mladost), Kutić (Čelinac)

FK Mladost: Kutić, Tepić, Đukić, Vučenović, Bašić, Hadžiselimović, Stupar, Mušanović, Jurić (od 87. min. Muždekić), Avdić, Hibić

FK Čelinac: Milanović, V. Dragojević (od 46. min. M. Popović), Tomić (od 68. min. Stolić), Knežević, Kutić, Spasojević, Džombić, Ilić, B. Popović (od 52. min. A. Dragojević), Materić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…