Mladost pobijedila Ravan u Međeđoj

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.10.2017. 15:45

Fudbalski klub Mladost konačno je u 11. kolu uspio da prekine loš niz rezultat na gostovanjima i upišu prva tri boda na strani. Pobjedom protiv ekipe „Ravan“ od 2:1, iz Međeđe nose cijeli plijen u Kotor Varoš.

Da su došli po tri boda, Kotorvarošani su pokazali odmah na početku utakmice. Mladen Đukić u 3 minutu odlično asistira Mesudu Avdiću i ovaj izlazi sam pred golmana i plasira loptu u mrežu domaćih i pokazuje da je veliki talenat i igrač za budućnost „Mladosti“.

A da je jedan od najboljih golmana lige, Milen Kutić je dokazao u 28 minutu, kada sudija, poslije igranja rukom Hadžiselimovića, dosuđuje penal za domaću ekipu „Ravan“, ali odlični Kutić brani penal i pokazuje da poređenje sa golmanom Crvene Zvezde, Borjanom, nije slučajno.

Da riješi sve u prvom poluvremenu mogao je Mladen Đukić u 44 minutu, ali mu zicer skida golman domaćih.

Drugo poluvreme počelo je kao i prvo. Igrao se 57 minut, solo prodor Benjamina Radivojevića i odličan udarac lijevom nogom sa nekih 18 metara i pogađa same rašlje i dovodi „Mladost“ u vodstvo od 2:0. Domaći fudbaleri su onda preuzeli inicijativu i napadali. Uspjeli su u 85 minutu da smanje na 1:2. Ali više od toga nisu mogli i ostalo je 2:1 za goste iz Kotor Varoša.

Ovom pobjedom, „Mladostaši“ su pokazali da su u odličnoj formi i da u narednim kolima niko protiv njih neće biti favorit, bilo to u Kotor Varošu ili na strani.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…