Mladost podijelila bodove sa ´Slogom DIPO´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.05.2016. 11:22

Po sunčanom, i veoma teškom vremenu za igru u nedjelјu na stadionu Mladosti, u utakmici 29. kola Regionalne lige – grupa Zapad, fudbaleri kotorvaroške Mladosti i Sloge DIPO iz Gornjih Podgradaca, podijelili su bodove odigravši nerješeno 1:1.

U utakmici bez većeg takmičarskog značaja vidjeli smo prije svega fer i korektnu borbu sa obe strane. Sve vrijedno pažnje  desilo se u drugom poluvremenu.

Gosti su prvi došli do prednosti u 56. minutu kada je sa nekih 16 metara šut oprobao Todorović i pored pomalo nesigurnog Durakovića pogodio donji desni ugao gola Mladosti za 0:1. Mladostaši su brzo uzvratili, i već nakon tri minute rezultat je glasio 1:1, odličan centaršut Đukića sa desne strane, u maniru engleskih napadača u gol je silovitim šutem glavom pretvorio Hadžiselomović.

Gosti kotorvarošana na ovoj utakmici bili su bivši fudbaleri Mladosti Andrej Modić igrač italijanskog Milana i Obren Cvijanović fudbaler novog BiH premijerligaša Krupe.  Mladost se u poslјednjem 30. kolu narednog vikenda u Banja Luci sastaje sa FK „Budućnost“. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…