Mladost ubjedljiva na svom stadionu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.05.2018. 08:08

Fudbaleri Mladosti su na svom stadionu u okviru 28. kola Regionalne lige RS – grupa Zapad savladali goste iz Prijedora, ekipu FSA sa više nego ubjedljivih 7:1.

Posao našim fudbalerima je bio još više olakšan jer je igrač gostiju Željko Drinić zbog vrijeđanja glavnog sudije već u 13. minutu dobio crveni karton, što su naši fudbaleri znali surovo da kazne.

Poslije dužeg vremena u ekipu se vratio Mladen Đukić, i svoj povratak obilježio sa postignutim het-trikom (67, 73 i 90.min). Dva pogotka je dao i mladi centarfor Srđan Jurić (51 i 54.min), čiji je evro gol makazicam obilježio ovu utakmicu. U listu strijelaca su se upisali i Aleksandar Tepić (24. min.) i Mesud Avdić (47.min.). Jedini strijelac za goste je bio Saša Kukić u 86. minutu utakmice.

Mladost se poslije 28 odigranih kola nalazi na petom mjestu prvenstvene tabele sa 40 osvojenih bodova, jednim bodom manje od Partizana iz Kostajnice koji se nalazi na četvrtom mjestu.

U narednom 29. kolu Mladost je slobodna, dok se u posljednjem 30. kolu u Kotor Varošu sastaje sa FK Milan iz Kosjerova.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…