Naša kafanica i Milež gradnja sigurno do četvrfinala

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.06.2016. 18:08

Utakmicama u okviru grupe „D“ turnira u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“ završena je grupna faza turnira u seniorskoj konkurenciji.

U veoma izjednačenoj grupi po kvalitetu, ekipe Naše kafanice i Milež gradnje su ipak pokazale za nijansu bolji fudbal od preostale dvije ekipe u grupi Sloga Garbovice i Građevinske limarije Mrđo i sasvim sazluženo se plasirale u četvrtfinale koje je na programu u ponedjeljak 20. juna. Tribine su bile popunjene ljubiteljima malog fudbala, koji su bili i učesnici nagradne igre koju je sponzorisao zlatni sponzor turnira tržni centar „Tropik“. Dobitnici nagrade su dječaci Siniša Vuković i Danilo Vučanović koji su pobjedili u zanimljivom fudbalskom takmičenju. Turnir se nastavlja danas od 13 časova utakmicama turnira u konkurenciji mlađih uzrasnih kategorija i preduzeća i javnih ustanova.

Rezultati odigranih utakmica:

Grupa „D“
NAŠA KAFANICA – SLOGA GRABOVICA 3:2
MILEŽ GRADNjA – GRAĐ. LIMARIJA MRĐO 1:0
SLOGA GRABOVICA – MILEŽ GRADNjA 2:3
GRAĐ. LIMARIJA MRĐO – NAŠA KAFANICA 1:3
SLOGA GRABOVICA – GRAĐ. LIMARIJA MRĐO 1:1, pen. 3:2
MILEŽ GRADNjA – NAŠA KAFANICA 0:3

Raspored četvrtfinalnih utakmica::
17.30 SOZ – MILEŽ GRADNjA (2)
18.05 PEKARA ALEKSA – KAFE BAR DIONIS (1)
18.40 PEKARA OBELIKS – DADO d.o.o. (3)
19.15 NAŠA KAFANICA – PDP (4)

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…