Načelnik Sakan na obilјežavanju Dana opštine Paraćin

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.10.2018. 08:59

- Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je u Paraćinu prisustvovao svečanoj sjednici povodom Dana ove opštine, sa kojom je prije pet godina potpisan ugovor o bratimlјenju.

Obraćajući se na svečanoj sjednici Sakan je istakao da, osim unapređenja institucionalnog dijaloga lokalnih zajednica i saradnje u oblasti sporta i kulture, posebnu pažnju treba posvetiti projektima privlačenja stranih investicija.

"U tom pogledu veoma je bitna razmjena pozitivnih iskustava dvije lokalne zajednice o stranim investicijama i zato je neophodno iskoristiti sve raspoložive resurse radi unapređenja saradnje privrednika dvije opštine", rekao je Sakan.

On je naglasio da je veoma bitna razmjena pozitivnih iskustava dvije lokalne zajednice o stranim investicijama.

"Kako bi naši dobri odnosi bili još snažniji i čvršći nastojaćemo da pozitivna iskustva prenosimo jedni drugima kako bi se stvorio još bolјi privredni ambijent u obe opštine", poručio je Sakan.

Za goste iz pobratimskih opština i gradova Kotor Varoša, Krapine, Jablanice, Murske Sobote i Češke, koji su došli da uveličaju obilјežavanje Dana opštine Paraćin, predsednik Opštine Saša Paunović priredio je neformalni prijem, neposredno prije održavanja svečane sjednice Skupštine.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…