Načelnik Zdenko Sakan čestitao Bajram

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.06.2018. 19:19

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan čestitao je Ramazanski bajram svim vjernicima islamske vjeroispovijesti na području opštine uz želju da praznične dane provedu u miru, zdravlju i blagostanju zajedno sa svojim porodicama i prijateljima.

“Našim sugrađanima koji slave završetak jednomjesečnog posta iskreno želim da Ramazanski bajram proslave u ličnoj i porodičnoj sreći i blagostanju, miru i zajedništvu sa komšijama i prijateljima. Neka dani Bajrama i neka svi naši dani i praznici budu prepoznatljivi upravo po našem bogatstvu različitosti, uvažavanja i tolerancije“, navedeno je u čestitki načelnika Sakana.

On je poželio da radost Ramazanskog bajrama ispuni srca i domove vjernika i svih ljudi dobre volje, i podsjeti na istinske i neprolazne vrijednosti poštovanja, tolerancije i suživota među ljudima i narodima na kojima se gradi bolje i uspješnije društvo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…