Načelnik Zdenko Sakan obećao pomoć opštine u realizaciji aktivnosti Crvenog krsta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.05.2017. 08:34

U okviru obilježavanja Nedjelje Crvenog krsta, načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan primio je delegaciju Opštinske organizacije Crvenog krsta.

Sastanku su prisustvovali predsjednik kotorvaroškog Crvenog krsta Vojislav Glavaš, potpredsjednik OO CK Mesud Imamović, predsjednik komisije DDK Mladen Petrušić i sekretar OO CK Borislav Brborović.

Glavaš je upoznao načelnika Sakana sa prioritetnim zadacima u ovoj godini, a naročita pažnja biće posvećena radu sa mladima, odnosno razvijanju osjećaja humanosti i brige za socijalno ugrožene kategorije društva.

„U svim našim akcijama smo imali podršku opštinske uprave i želim da se zahvalim načelniku na dosadašnjoj pomoći uz nadu da će saradnja biti nastavljena u narednom periodu na obostrano zadovoljstvo“, naglasio je Glavaš.

Načelnik Sakan je pohvalio ostvarene rezultate „crvenokrstaša“ pogotovo u radu sa mladima i omasovljavanju organizacije, kao i činjenicu da je Kotor Varoš prepoznatljiv po učinku ekipa podmlatka Crvenog krsta na republičkim kviz-takmičenjima i akcijama dobrovoljnog davanja krvi.

„Zahvaljujući predanom radu postignut je izrazito visok procenat davanja krvi u odnosu na broj stanovnika, što je potvrda humanosti naših sugrađana“, rekao je Sakan i obećao pomoć opštine u realizaciji planiranih aktivnosti u ovoj godini.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…