Nagrađeni likovni i literarni radovi i okviru dječije manifestacije ”Moj grad sanja”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2016. 13:00

Dječija manifestacija ”Moj grad sanja”, na kojoj su nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovne škole, održana je u okviru aprilskih svečanosti povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Priznanja i nagrade za najuspješnije likovne radove dobili su Milica Arnautović, Miljan Šelver, Miljana Kragić, Jelena Jurić, Dajana Dragojević i Kristina Vrljanović.

U kategoriji literarnih radova nagrađeni su Anastasija Modić, Aldijana Kerkez, Medina Kerkez, Pavle Kragić, Danilo Vučenović i Anja Pavlović.

U zabavnom dijelu programa nastupila su djeca iz Vrtića “Larisa Šugić”, učenici osnovnih škola “Sveti Sava” Kotor Varoš, “Petar Petrović Njegoš” Maslovare i “Petar Kočić” Šiprage, dramski studio “Kvart”, te među najmlađima popularni Nidžo Cvrčak.

Manifestaciju “Moj grad sanja”, koja je održana u kotorvaroškoj kino sali, organizovaa je  Osnovna škola “Sveti Sava”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…