Nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovne škole

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2017. 15:12

Dječija manifestacija “Ja volim Kotor Varoš”, na kojoj su nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovne škole, održana je večeras u okviru aprilskih svečanosti povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Priznanja i nagrade za najuspješnije likovne radove dobili su Ana Đukić, Marinela Jošić, Lea Šućurović, Željana Čupić, Ana Božičković i Silvija Jerosimović.

U kategoriji literarnih radova nagrađeni su Ajla Letić, Sara Raljić, Dragan Kalamanda, Mehina Dunić, Anastasija Modić, Milica Ilić i Ahmedina Kerkez.

Nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima uručili su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i direktor JU “Centar za kulturu, sport i informisanje” Dragan Zeljković.

U zabavnom dijelu programa nastupila su djeca iz vrtića “Larisa Šugić”, učenici osnovnih škola “Sveti Sava” Kotor Varoš, “Petar Petrović NJegoš” Maslovare i “Petar Kočić” Šiprage, te među najmlađima popularni Nidžo Cvrčak.

Manifestaciju “Ja volim Kotor Varoš”, koja je održana u kino sali, organizovali su Javna ustanova “Centar za kulturu, sport i informisanje” i Osnovna škola “Sveti Sava”, a pokrovitelj je bila opština Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…