Najbolji rukomet u regiji se igra u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.04.2016. 17:09

Na regionalnom takmičenju učenika srednjih škola u rukometu u Kotor Varošu prvo mjesto u muškoj konkurenciji osvojila je ekipa Srednjoškolskog centra „Nikola Tesla“, a u ženskoj konkurenciji ekipa Ekonomske škole iz Banja Luke.

Kotorvarošani su u finalu savladali vršnjake iz Tehničke škole iz Banja Luke rezultatom 20:13.

U borbi za treće mjesto Gimnazijalci su pobijedili učenike Medicinske škole sa 13:6.

Koordinator Malih olimpijskih igara za regiju Banja Luka Velibor Vidović je pohvalio organizatore ovog takmičenja i istakao da je domaćin zasluženo ponio epitet najbolje ekipe.

„Prikazan je odličan rukomet, a domaći sastav je opravdao ulogu favorita“, istakao je Vidović.

Za najboljeg golmana regionalnog takmičenja proglašen je Vladan Maksimović, dok je najbolji igrač Arsenije Bubić, oba članovi pobjedničke ekipe.

U ženskoj konkurenciji osim Ekonomske škole nije bilo prijavljenih ekipa, tako da je njima pripalo prvo mjesto bez borbe.

Direktorica SŠC „Nikola Tesla“ Kotor Varoš Danijela Kostić je uručila diplome za najuspješnije ekipe i zahvalila se svim ekipama učesnicama na fer i korektnoj igri.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…