Najmlađi stonoteniseri opet blistali

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.05.2016. 09:45

Najmlađi kotorvaroški stonoteniseri Danijel Mikanović, David Pejaković i Luka Popović zablistali su u Prijedoru na zvaničnom Prvenstvu Republike Srpske u kategoriji za ”sub kadeti”

U pojedinačnoj konkurenciji Danijel Mikanović je pobijedio sve protivnike do polufinala gdje je zaustavljen. Osvojio je bronzanu medalju te ponovio prošlogodišnji uspjeh. 

David Pejaković  zaustavljen je u 1/4 finalu. 

U igri parova Mikanović - Pejaković došli su do srebrne medalje, da bi Luka Popović sa kolegom Čabak Đorđem izSTK ”Borac” osvoji odlično treće mjesto i na taj način se okitio bronzanom medaljom. 

STK ”Kotor Varoš” pod trenerskom palicom Dragana Žarića ostvaruje sjajne rezultate, a ne smijemo da zaboravimo i Milu Korugu čije mentorstvo nad najmlađim članovima dovelo do sjajnih rezultata. Stonoteniski klub Kotor Varoš primjer je odlično organizovanog sportskog kolektiva kojim se domaćinski upravlja i kojem funkcionise sve na najbolji mogući način s obzirom na uslove u kojima se radi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…