Najmlađi karatisti donijeli 14 medalja u Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.04.2017. 13:12

Na međunarodnom karate turniru „Teslić open 2017“, koji je održan proteklog vikenda u Tesliću, najmlađi članovi Karate kluba „Ipon“ Kotor Varoš osvojili su 14 medalja među kojima su i tri zlatne.

Devet medalja osvojeno je u borbama, a preostalih pet u katama. Zlatne medalje osvojili su Milan Radivojević i Stefan Borić u borbama i Kristina Smiljić u katama.

Do srebra u borbama  stigli su Tina Đukić, Nikola Kerezović, Ljubiša Janković i Miloš Kršić, a u katama Snježana Fifić i Petrijana Filipović.

Trećeplasirani u borbama bili su Sanita Mehmedović, Dejan Popović i Stefan Knežević, dok su se istim odličjem u katama okitili Sanela Fifić i David Bašić.

Ovaj turnir organizovao je Karate klub “Tigar” iz Teslića.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…