Napiši pismo Djeda Mrazu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.12.2018. 08:44

”Centar za kulturu, sport i informisanje“ poziva sve djevojčice i dječake da napišu pismo Djeda Mrazu, a najljepša i najmaštovitija pisma u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji biće nagrađena poklonima. Pomozite svojim mališanima da napišu par lijepih i maštovitih rečenica koje bi uputili Djeda Mrazu.

Pojedinačna ili grupna pisma, po slobodnom izboru, treba dostaviti lično u prostorije Centra ili na e-mail adresu: centar_kv@hotmail.com sa naznakom „KONKURS –PISMO DJEDA MRAZU“ i poslati najkasnije do 17. decembra 2018. godine.

Za pojedinačne radove je obavezno naznačiti ime i prezime autora, godište, adresu i kontakt telefon, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv ustanove, broj djece koja su učestvovala u kreiranju rada i kontakt telefon učitelja ili vaspitača. Pravo učešća na konkursu imaju djeca do 11 godina.

Nagrađena pisma u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji biće objavljena na portalu ”Centra za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš .

Rok za slanje pisama je 17.12.2018. godine.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…