Narednih dana jak vjetar i kiša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.02.2016. 16:33

Iz Republičke uprave Civilne zaštite upućen je poziv građanima, domaćinstvima i kolektivima da preduzmu preventivne mjere na ličnoj, kao i na zaštiti imovine, zbog jakog vjetra koji se očekuje narednih dana.

Najsnažniji udari vjetra očekuju se u Krajini, Hercegovini, Sarajevsko-romanijskoj regiji i Podrinju, saopšteno je iz Civilne zaštite.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u narednih nekoliko dana u Republici Srpskoj očekuje se jak vjetar koji će duvati od 40 do 90 kilometara na čas. Vjetar može izazvati štetu na krovovima, drveću, strujnim kablovima i dalekovodima, navodi se u saopštenju.

Meteorolozi predviđaju obilnu kišu, prvenstveno na jugozapadu i jugu i moguću pojavu bujica.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…