Navijačka grupa Jazavci: Saopštenje za javnost

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.02.2016. 21:21

Nakon gostovanja u Tesliću koje se i nije baš završilo kako treba, zbog prozivke naše navijačke grupe odlučili smo da Vam javnim putem saopštimo šta se zapravo desilo.

U subotu, 13.02.2016. g. smo imali gostujuću utakmicu u Tesliću, između KMF Mladost Teslić - KMF Kotor Varoš na koju smo odlučili otići te podržati naš klub. Organizacija je bilo na zavidnom nivou, za veoma kratko vrijeme, te se tridesetak navijača uputilo prema Tesliću oko 17:00h iz Kotor Varoša.
Naglašavamo, naš dolazak je bio najavljen, te je dužnost policije bila da organizuje doček naših navijača u svome gradu, tačnije Tesliću, što nisu uradili. U dvorani su došla dva policajca u uniformi, sasvim slučajno. Sve se zasniva na tome, veliki propust i neorganizacija policijske stanice Teslić, koji su većinskim dijelom krivi zbog nastalog incidenta.

Prije početka utakmice, kukavički smo napadnuti od strane nepoznatih osoba (pretpostavka da su navijači iz Teslića pod imenom "Lidersi", što je kasnije utvrđeno kao tačno), te su izbili manji neredi u dvorani.

Takođe naglašavamo, da se ova grupa momaka, tačnije navijača, skupila sa jednim ciljem a to je PODRŠKA svim Kotorvaroškim klubovima, radi jačanje sportske scene u Kotor Varošu, te da probudimo svijest omladine i starijih građana ovog grada.

U Tesliću smo proglašeni kao "huligani", zato što smo došli navijati, nikakve scene, ispade ili bilo kakav huliganizam nismo pravili, da bi moglo uzrokovati napad na nas.

Još gora stvar je ta, da su nas i naši građani počeli prozivati da smo "huligani", da pravimo probleme, i ostalo. Mnogi su nas optuživali za svakojaka nedjela u našem gradu, i na kraju je dokazano da naša navijačka grupa nema nikakve veze sa tim.

ZAMOLJAVAMO VAS, da prestanete o glasinama, lažima i "kaljanjem" obraza i imena naše grupe. Umjesto da nas podržite, da dođete u dvoranu, čak ste nas i Vi počeli prozivati huliganima, što svakako nismo.

ZAHVALJUJEMO SE firmi Golubić koja nam je obezbjedila autobus za gostovanje, te se takođe zahvaljujemo svim ostalima koji nam pružaju podršku i koji će biti uz nas i dalje.

NAVIJANJE NIJE HULIGANSTVO!

Jazavci!

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…