Nedeljko Glamočak gost u emisiji Zabranjeni forum

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.09.2016. 09:12

Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nedeljko Glamočak gostovao je u emisiji Zabranjeni forum

Pitanje referenduma, koji bi, kako su se na kraju sve političke partije sa sjedištem u Republici Srpskoj usaglasile, trebalo da bude održan 25. septembra glasi: Da li ste za to da se 9. januar obilježava i proslavlja kao Dan Republike?

Dok je za Sarajevo referendum probni balon za otcjepljenje, za Banjaluku je to pitanje statusa i života u Republici Srpskoj, gledano iz političkog ugla. Šta o referendumu misle građani u BiH? Da li će biti referenduma ili ne?

Referendum se provodi kada je u pitanju fundamentalna tema i kada parlament kaže da ne može odlučiti sam i biti odgovoran za pitanje koje odlučuje budućnost zemlje, te traži mišljenje naroda. Kakvo je mišljenje građana BiH o najavljenom referendumu u RS-u? Sve su to teme emisije Zabranjeni forum.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…