Nedeljko Glamočak pozvan na saslušanje u Tužilaštvo BiH

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.10.2016. 17:10

Član Republičke komisije za sprovođenje referenduma o Danu RS i poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS Nedeljko Glamočak pozvan je u Tužilaštvo BiH kako bi dao izjavu u okviru predmeta koji je formiran zbog nesprovođenja odluke ustavnog suda BiH.

 Dobio sam poziv da dam izjavu i odazvaću mu se. Ne bih prije davanja izjave da bilo šta komentarišem – rekao je Glamočak, koji će dati izjavu u Tužilaštvu BiH.

Poziv za saslušanje dobili su i poslanici SDS-a Davor Šešić, PDP-a Perica Bundalo i SP-a Zdenka Gojković.

Nedavno su u istom slučaju u Tužilaštvu BiH saslušani članovi Republičke komisije za sprovođenje referenduma o Danu RS Goran Zmijanjac i Milan Petković, a poziv je prvom upućen predsjedniku RS Miloradu Dodiku. On je rekao da će dati izjavu bilo gdje u RS ili putem linka, ali da zbog ugrožene bezbjednosti neće ići u Sarajevo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…