Nedeljko Glamočak jedan od potpredsjednika SDS-a

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.07.2017. 11:41

Glavni odbor SDS-a izabrao je na konstitutivnoj sjednici 11 potpredsjednika stranke među kojima je i predsjednik Opštinskog odbora u Kotor Varošu Nedeljko Glamočak.

Potpredsjednici su izabrani na osnovu teritorijalne zastupljenosti, odnosno po jedan iz svake izborne jedinice, i ispred žena i mladih.
Pored Glamočaka, kojem je glavni rival bio njegov kolega iza Narodne skupštine SDS-a Davor Šešić za potpredsjednike su izabrani Drago Bundalo, Nemanja Vasić, Nade Planinčević, Nebojša Marić, Mićo Mićić, Kostadin Vasić, Milovan Bjelica i Dragan Ćuzulan. Iz reda žena za potpredsjednika SDS-a izabrana je Aleksandra Pandurević, a iz reda mladih Nina Bukejlović.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica je rekao da je svaki kandidat imao zadatak da napravi plan i program rada za izbornu jedinicu u narednom vremenu, te da su ti planovi i programi iznošeni na sjednici Glavnog odbora.

– Svima njima čestitam, kao i dosadašnjem i novom predsjedniku Glavnog odbora SDS-a Milanu Milićeviću, koji je danas pokazao da uživa veliko povjerenje članova Glavnog odbora – rekao je Govedarica.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…