Nekoliko povrijeđenih prilikom sudara dva automobila u Vrbanjcima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.01.2017. 18:57

Prema nezvaničnim informacijama teško su povrijeđene tri osobe u udesu koji se dogodio oko 16:00 časova u blizini crkve Svetog Proroka Ilije u Vrbanjcima. U udesu na putu Banjaluka – Teslić učestvovali su golf karavan i kedi vozilo firme Tri best.

Povrijeđeni su hitno odvezeni sa dva sanitetska vozila Službe hitne pomoći Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci.

Prema prvim nezvaničnim informacijama majka i dijete su u teško povrijeđeni, a na automobilima koji su učestvovali u sudaru načinjena je značajna materijalna šteta.

Gof četiri vozio je D.B. (24) iz Kotor Varoša. U tom vozilu su još bili njegova supruga S.B. i dijete L.B. Za upravljačem kedija sjedio je banjalučanin D.J. (36).

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…