Nikoljdanska svečanost u dječijem vrtiću ´Larisa Šugić´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.12.2016. 10:04

Djeca i vaspitači iz JU dječiji vrtić ´Larisa Šugić´ su u ponedjeljak svečano obilježili Nikoljdan. U jutarnjim časovima mališani su prošetali gradom do kotorvaroškog Hrama rođenja Presvete Bogorodice gdje su prisustvovali liturgiji i osvećenju koljiva i slavskog kolača.

Svim mališanima Srpska pravoslavna crkva obezbijedila je paketiće koje im je uručio protojerej Milenko Narić. Uz prigodan program Nikoljdanska svečanost je nastavljena i u vrtiću gdje su mališani prezentovali ono što su naučili prethodnih dana o običajima i tradiciji.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…