Nju Delhi još uvijek upitan za Tatjanu Đekanović

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.02.2017. 12:47

Tatjana Đekanović mlada olimpijka iz Teslića čija je majka Kotorvarošanka zbog nedostatka novca po svemu sudeći neće učestvovati na Svjetskom kupu u Nju Delhiju. Iako je odradila pripreme za Svjetski kup, koji će biti na programu 24. februara u Nju Delhiju ipak je neizvjesno da li će na takmičenje otici. Problem je naravno nedostatak novca.

" Ovih dana razgovaram sa trenerom i razmišljamo da li ima neka mogućnost da odem u Nju Delhi, ali situacija je teška i kako sada stvari stoje - neću nastupiti. Odlazak na Svjetski kup dosta košta, avio-karta za jednu osobu je 600 evra, moramo biti u oficijelnom hotelu, u kojem noć košta 150 dolara, tu je i kotizacija od 170 evra... Zaista mi je žao što je tako, radovala sam se nastupu na jakom takmičenju", rekla je Đekanovićeva.

Članica teslićkog Geofona žali i zbog toga što mora da brine o finansijama i što ne može u potpunosti da se posveti treninzima.

"Teško je trenirati kad brinete i o finansijama, to mi je uvijek u podsvijesti. Pitam se zbog čega treniram ako ne idem na takmičenje, a ako mi neko pomogne - osjećam da sam dužna, tako da nikad ne mogu otići na nastup 'čiste' glave", istakla je bh. olimpijka.

Ukoliko ne ode u Nju Delhi, prvo naredno veliko takmičenje je Evropsko prvenstvo koje će od 6. do 12. marta biti održano u Mariboru.

" Na sreću, to nam je blizu, tako da neće biti problema. Imam velika očekivanja od Šampionata Evrope, u odličnoj sam formi, na treninzima odlično gađam i s te strane sam veoma zadovoljna", istakla je devetnaestogodišnja reprezentativka, koja će na EP nastupiti u juniorskoj konkurenciji. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…