Novčani nagradu, koju je dobio od opštine, Boro Brborović donirao ”Kući radosti”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.05.2017. 15:29

Postoje ljudi koji su jednostavno uvijek uz druge ljude! Zahvaljujemo se Borislavu Bori Brboroviću, sekretaru Crvenog krsta Kotor Varoš, koji se odrekao novčanog iznosa koji mu je pripao povodom dobijene zahvalnice od strane Opštine Kotor Varoš.

Gospodin Brborović nije samo ovim djelom pokazao svoju plemenitost, svaki dan radeći svoj posao on to pokazuje i sve nas uči kakav čovjek treba biti. U našem dosadašnjem radu, sarađivali smo sa njim i on nam je i u proteklom periodu pomagao i uvijek bio tu za nas, spreman da se priključi svakoj akciji.

Gospodin  Brborović se odrekao cjelokupnog iznosa u korist korisnika Centra za porodicu “Kuća radosti”. Iskreno se zahvaljujemo i želimo da u budućem radu niže velike uspjehe, jer njegovi uspjesi donose dobrobit za veliki broj naših sugrađana i šire”, navedeno je u saopštenju ”Kuće radosti”.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…