Novi EKG aparat u Domu zdravlja “Sveti Pantelejmon”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.11.2016. 15:01

Kotorvaroškom Domu zdravlja “Sveti Pantelejmon” jedan od najvećih lanaca apoteka u RS “Moja apoteka” donirala je novi EKG aparat,a donacija je plod uspješne saradnje koja je uspotavljena između “Moje apoteke” i Doma zdravlja.

"EKG je bio neophodan Domu zdravlja kako bi nastavili sa pružanjem najboljih mogućih usluga našim pacijentima. Imajući u vidu korektne odnose koje menadžment i zaposleni u Domu zdravlja imaju sa “Mojom apotekom”, obratili smo im se za pomoć i drago nam je da su nam naši partneri izašli u susret i donirali nam ovaj značajan aparat", rekao je Vladimir Bibić, direktor Doma zdravlja ” Sveti Pantelejmon”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…