Novi poslovni uspjeh ŠG ”Vrbanja”: Pozitivno poslovanje, a obaveze smanjene za 1,5 miliona KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.03.2017. 09:01

Šumsko gazdinstvo ”Vrbanja” iz Kotor Varoša, na čijem se čelu nalazi Daliborka Kerezović, poslovalo je pozitivno u 2016. godini, a stvarena dobit je 33.115 KM.

Dobit je ostvarena i pored smanjenjog obima proizvodnje od svega 88 odsto, a što je posljedica  presijecanja etata u prethodnim godinama.

Obaveze prema lokalnoj zajednici, upravi preduzeća i drugim dobavljačima su u cjelosti izmirene, a prema izvođacima radova su svedene na minimum.

Ukupne obaveze ŠG ”Vrbanja” su u prethodne dvije i po  godine smanjene za milion i po KM, a obnovljen je i vozni park sa pet novih vozila.

U 2016. godini isplaćeno je 12 plata sa toplim obrokom i prevozom.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…