Novi uspjeh Sejdinih džudista: Žetva medalja u Banjaluci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.10.2017. 10:21

Džudisti kotorvaroške ”Mladosti” osvojili su deset medalja na međunarodnom džudo kupu “Stevan Marković” održanom juče u Banjaluci.

Zlatnim medaljama okitili su se mlađa poletarka Anja Smiljić, koja je proglašena i za najbolju takmičarku u toj uzrasnoj kategoriji, te kadetkinja Sara Marić i kadet Stefan Pejaković.

Srebro su u Kotor Varoš donijele kadetkinja Olja Čupić i mlađa pionirka Darija Danilović.

Bronzanim medaljama okitili su se poletarka Lara Višnjić, mlađi pionir Miloš Smiljić, starija pionirka Anastasija Milić, stariji pionir Andrej Brljić i stariji pionir Vladan Trkulja.

Na kupu, čiji je domaćin bio džudo klub Banjaluka, nastupili su takmičari uzrasta od mlađih poletaraca do kadeta iz BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i Bugarske.

Na izuzetno jakom takmičenju nastupilo je više od 400 takmičara iz 39 klubova.

Kotor Varoš su predstavljala 24 takmičara, a naši mladi džudisti još jednom su potvrdili svoj talenat i sjajan rad pod dirigentskom palicom trenera Sejde Tatara.

Naše džudiste za dvije sedmice očekuje nastup na jakom turniru”Rajko Kušić Kuša” na Palama, a Pejakovića i izlazak na međunarodnu scenu na Evropskom kupu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…