Novo radno vrijeme šalter sale u opštini Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.02.2017. 23:07

U cilju efikasnijeg rada i bolje dostupnosti svih odjeljenja i službi Opštinske uprave Kotor Varoš prema građanima ove lokalne zajednice, od ponedjeljka 20. februara, opština Kotor Varoš počinje jedan novi princip rada i raspodjele radnog vremena.

Umjesto dosadašnjeg radnog vremena od 07.00 do 15.00 časova šalter sale u opštini, građani Kotor Varoša će od 20. februara imati priliku da radnim danom dolaze u periodu od 07.00 do 17.00 časova.

Osnovni cilj je da ova služba bude efikasnija i dostupna što većem broju građana rečeno je u Administrativnoj službi opštine Kotor Varoš.

„Veliki broj naših ljudi radi na takvim poslovima da jednostavno ne mogu prije 15.00 časova napustiti svoja radna mjesta i doći da uzmu neke osnovne stvari kao što su lični dokumenti, izvodi iz matičnih knjiga, uvjerenja, potvrde, ovjera dokumenata i ostala prateća dokumenta vezana za matične knjige“, rekao je Zoran Kragić, šef Odsjeka za poslove prijemne kancelarije, mjesnih kancelarija i građanskih stanja.

Iz ovih razloga se pozivaju građani da se za usluge u šalter sali obraćaju i u poslijepodnevnim časovima, a ne isključivo prijepodne, kako bi se smanjile gužve i rasteretio rad, a samim tim će i usluga biti bolja i efikasnija.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…