Novo radno vrijeme šalter sale u opštini Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.01.2018. 15:04

Od četvrtka 1. februara u opštini Kotor Varoš se uvodi novo radno vrijeme šalter-sale. Umjesto dosadašnjeg radnog vremena od 07.00 do 17.00 časova šalter-sale u opštini, građani Kotor Varoša će od 1. februara imati priliku da radnim danom dolaze u periodu od 07.00 do 16.00 časova.

Razlog skraćenja radnog vremena je što se vrlo mali broj građana obraća u poslijepodnevnim časovima za usluge ovjere dokumenata i ostalih pratećih dokumenata vezanih za matične knjige.

Najviše građana na šaltere dolazi između 09.30 i 11.30 časova, kao i u vrijeme godišnjih odmora i pred početak školske godine, pa su u Administrativnoj službi opštine Kotor Varoš apelovali na građane da pokušaju da usluge šalter-sale potraže u vrijeme kad je frekvencija korisnika u šalter-sali manja.​

Na ovaj način bi se smanjile gužve i rasteretio rad, a samim tim će i usluga biti bolјa i efikasnija.

Iz Administrativne službe opštine Kotor Varoš poručuju da, ukoliko se ukaže potreba i frekvencija korisnika u popodnevnim časovima bude povećana, postoji mogućnost da radno vrijeme ponovo bude produženo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…