Obezbijeđeno je 310.000 KM za asfaltiranje ulice Patrijarha Pavla u Novom Naselju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.02.2017. 15:16

Nakon što se završi tenderska procedura biće stvoreni preduslovi za asfaltiranje Ulice patrijarha Pavla na Novom Naselju. Sredstva za ovu namjenu su obezbijeđena po Odluci o kreditnom zaduženju u Programu hitnog oporavka od poplava. Ukupna vrijednost radova je 310.000 KM, a dužina ulice koja će biti asfaltirana iznosi 370 metara.

Riječ je o izuzetno značajnoj ulici za oko 300 domaćinstva, jer će nakon asfaltiranja biti uspostavljena brža komunikacija sa gradskim područjem.

Osim postavljanja novog asfalta, širine 4,5 metra, i novih trotoara, širine 1,5 metar, biće trajno riješen i problem oborinske kanalizacije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…