Obilježen Dan škole u Maslovarama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.05.2017. 16:19

Osnovna škola “Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama prigodnim svečanostima obilježila je Dan škole.

Čelnici škole i sveštenstvo obavili su lomljenje slavskog kolača, a molitvu je služio paroh maslovarski Željko Popović uz sasluženje dugogodišnjeg paroha maslovarskog Stanoja Zeljkovića.

Dragan Stanković je proglašen za učenika generacije, a kompanija “Fagus” nastavila je tradiciju i kao i njegovim prethodnicima obezbijedila stipendiju za cijelo srednjoškolsko obrazovanje. Dodijeljena su priznanja radnicima škole.

Nagrade za postignute rezultate u radu dodijeljene su Snježani Župljanin, Zori Čupić, Miri Glamočak, Mladenku Stojanoviću, Ranku Toviloviću, Zoranu Stojanoviću, Vesni Kljajić i Aleksandri Kragić.

Škola je zahvalnicama iskazala poštovanje prema privrednicima, ustanovama i organizacijama koji godinama pomažu njen rad.

”Zahvalila bih svima koji su došli da zajedno sa nama proslave dan škole, a posebnu zahvalnost dugujem kompaniji “Fagus” koja ne zaboravlja svoje Maslovare i svake godine stipendijom nagrađuje najboljeg učenika i time mu pomaže u nastavku školovanja”, rekla je direktor Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” Snježana Župljanin.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…