Obnavljanje putne signalizacije, akcenat na bezbjednosti đaka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.09.2016. 13:23

Obnavljanje horizontalne signalizaciji u toku je na području Kotor Varoša, a poseban akcenat stavljen je na iscrtavanje upozoravajućih oznaka u blizini škola. Početak školske godine protiče u sklopu akcije u kojoj je na prvom mjestu bezbjednost učenika, a doprinijeće joj i uočljivija horizontalna signalizacija, odnosno iscrtavanje oznaka sa natpisom „škola“ i pješačkih prelaza.

Iz policije i škola su apelovali na vozače da budu maksimano oprezni prilikom vožnje u blizini škola i saobraćajnicama pored kojih se kreću učenici. Kako bi doprinijeli većoj bezbjednosti đaka na početku školske godine u blizini škola su prisutne i policijske patrole.

MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…