Obodnik dobio najmodernije igralište na teritoriji opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.10.2018. 11:47

Završeni su radovi na igralištu u Obodniku, te je Obodnik dobio najmodernije igralište na teritoriji opštine Kotor Varoš. Urađena je moderna ograda, napravljena betonska tribina, zamijenjene table za koševe i mreže za golove, napravljeno odbojkaško igralište, postavljene betonske kante za otpatke.

Sredstva za izgradnju su obezbijeđena u sklopu projekta Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH. Projektni tim čine Snežana Jurić Mirković, koordinator projekta ispred MZ, Željka Narić i Maja Narić.

Sada mladi u Obodniku i djeca koja pohađaju osnovnu školu imaju odlične uslove za bavljenje sportom. Na simboličan način obilježili su završetak radova, i to fudbalskom utakmicom te čišćenjem kupališta Sastavci.

Mladi u Obodniku su primjer kako se angažovanjem u zajednici može unaprijediti život mještana.

 

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…